علی مالکی

مطالب وبلاگ

اخبار، اطلاعیه ها و...

سومین کنفرانس بین المللی رایانش توزیع شده و رایانش پرسرعت

The Third International Conference on Distributed Computing and High Performance Computing (DCHPC2024)

سومین دوره کنفرانس بین المللی رایانش توزیع شده و رایانش پرسرعت با عنوان انگلیسی:

توسط گروه تحصصی محاسبات و سامانه های توزیع شده  انجمن انفورماتیک ایران با همکاری پژوهشگاه کامپیوتر مرکز تحقیقات علوم بنیادین (IPM) در 25 و 26 اردیبهشت ماه 1403 (14th-15th May 2024) در تهران  برگزار می شود. مهلت ارسال مقالات  30 آبان ماه 1402   می باشد و قابل تمدید نیست. قابل ذکر است این کنفرانس مورد حمایت  پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و   IEEE می باشد و مقاله های پذیرفته شده در

IEEE Xplore چاپ خواهد شد. اطلاعات جامع در خصوص کنفرانس از طریق وب سایت کنفرانس با آدرس www.iahpc.ir   قابل دسترس است.  ضمنا  پژوهشگران گرامی علاوه رشته مهندسی و علوم کامپیوتر در رشته های علوم پایه (ریاضی، فیزیک، زمین شناسی و زیست شناسی) و مهندسی صنایع، مکانیک و سایر رشته های مهندسی می توانند در حوزه های کاربردهای این کنفرانس مقاله ارسال(انگلیسی) فرمایند.

بازگشت به بلاگ
دسته بندی : کنفرانس‌ها، کنگره‌ها و همایش‌ها , بازدید:120 , تاریخ انتشار : 1402/07/08